Monthly Archives: August 2014

Onderweg

We zijn natuurlijk allemaal op een of andere manier onderweg maar ik bedoel het letterlijk, op reis. Een periode van inspiratie opdoen – en heel veel meer – maar niet van weven… We zijn al een tijd onderweg en zo langzaamaan begin ik mijn getouwen te missen! Maar dat komt vanzelf goed. Het continu buiten en in de natuur zijn is heel bijzonder (we zijn onderweg met onze zeilboot) en niet in een paar woorden te vatten. In mijn weefwerk zullen de beelden en ervaringen ongetwijfeld hun weg gaan vinden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In tijden van storm of slecht weer is daar mijn schetsboek (helemaal niets doen is natuurlijk geen optie) en aan boord is dan alle tijd om uitgebreid van alles te proberen. Thuis heb ik dan toch al wel snel het gevoel dat ik mijn tijd zit te verdoen:-( maar hier dus niet, er is weinig anders te doen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het maakt ook niet uit wat het wordt, of het iets wordt, of het al of niet mooi is of nuttig. Het moet vooral niet nuttig zijn en het moet nergens toe leiden. Om tot nieuwe dingen te komen heeft het immers geen zin een bekende weg te gaan!

roos (vanuit een stormachtig Engeland)