2014

Een nieuw jaar, altijd een beetje een nieuw begin, zoals vroeger op school een nieuw schrift waarin je je voornam het heeeel netjes te houden en vooral geen fouten te maken. Ik heb mezelf nog niet betrapt op goede voornemens. Een voornemen van vorig jaar heb ik op de valreep toch nog waargemaakt: dit blog. Laat ik me nu dan maar voornemen het vol te houden!

Ik wens iedereen toe dat het jaar je iets brengt wat je graag wilt. En dat het een mooi jaar mag worden!

Mijn weefjaar is goed begonnen. De kerstdagen heb ik doorgebracht aan het getouw, ik kon niet stoppen! Ik had zin in iets snel makkelijk weven, dat heb ik af en toe, om me heen gekeken en een papierketting die ik een paar weken terug helemaal zat was en van het getouw heb geknipt er weer opgezet :-) Wel een beetje anders natuurlijk, en al doende bedacht ik steeds wat (waardoor het allesbehalve snel-en-makkelijk werd…..) en na drie dagen kwam dit van het getouw:

papierketting1papierketting2papierketting3

Nog geheel onafgewerkt natuurlijk, en slecht licht bij het maken van de foto. Maar ik was er zo blij mee! Meestal vind ik iets wat net af is niks, moet ik het even een tijdje met rust laten. Met deze niet, meteen leuk. Wel heb ik lang nagedacht over waar het nou vandaan komt, hoe bedenk je (ik) iets. Want toen ik begon had ik eigenlijk niets voor ogen, het groeide al doende. Echter, als ik de foto’s bekijk die ik in de afgelopen weken gemaakt heb zitten daar deze bij:

struikjesWaal1struikjesWaal3

struikjesWaal4struikjesWaal2

Helemaal uit het niets komt het beeld dus toch ook weer niet vallen. Ik ben de volgende ketting al aan het maken want hier wil ik nog wel even op door, en ga dus weer aan het verven!

roos

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>