expositie HAN Nijmegen

expoHan1

Gisteren hebben we de expositie ingericht, zowat de hele dag bezig geweest en nu hangt het er heel mooi bij (vinden we zelf tenminste…) Het is een lange gang dus heel lastig fotograferen. Toch een paar plaatjes:

expoHan2expoHan3

Het gebouw is toegankelijk voor publiek, overdag op werkdagen als de school open is, van 8 tot 18 uur, via de hoofdingang aan de Kapittelweg 33. Even melden bij de receptie, dan wijzen ze je daar de weg wel naar gang C.00 (helemaal rechtdoor en dan links) Ons werk hangt er tot 7 april. Ook mijn experiment met de ‘saaie lap’ hangt er:

slang1slang3

Ik ben er heel blij mee, het is aardig gelukt een saaie lap wat op te peppen! Vooral de afwerking vind ik mooi geworden (ideetje van Gary) De lap als zodanig zag er te chaotisch uit. Enige soort van omlijsting was echt nodig en deze methode past er mooi bij. Twee latjes, met gaatjes om de 2 centimeter (ongeveer), als een sandwich voor en achter langs de rand van de lap op elkaar genaaid.

slang2slang4

Ik kon het niet laten er toch een paar uitsteeksels aan te laten!

roos

 

One thought on “expositie HAN Nijmegen

  1. jul14Elize Matter Leuk om de toelichting te horen en te zien en daerame te begrijpen wat de achtergronden zijn hoe je gekomen bent tot bepaalde uitingen in schilderijen. Het ziet er geweldig uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>