wat te doen met een oude foto

Zo, een onaangename verkoudheid én de eerste lesdag van de kaderopleiding Weven speciaal verder, kom ik weer een beetje tot leven:-) Na zo’n wat onbestemde periode kun je maar het beste gaan opruimen om je heen, dan gaat alles weer eens door je handen en sommige dingen blijven ‘plakken’

Zo in mijn geval een heel oude foto, mijn vader heeft hem gemaakt lang geleden. Hij spreekt tot mijn verbeelding en ik wil er (al heel lang) iets mee doen. Ik heb hem gescand, op A4 afgedrukt en op een kartonnetje geplakt. Een tijd terug heb ik er in een impuls wat in de knoop geraakt visdraad omheen gewikkeld. Daarnet stond er een lampje op gericht en dat gaf een bijzonder effect:

duesseldorf4duesseldorf1

Ik weet niet of het goed te zien is, het visdraad maakt schaduw op de foto. Fascinerend! Geen idee waar het toe kan leiden maar interessant genoeg om eens een tijdje over te denken.

duesseldorf3duesseldorf2

Het licht maakt het visdraad op de foto wat paarsig, dat zie je (helaas) in werkelijkheid niet. Ik denk meteen: gekleurd visdraad. Alleen nog dat met opzet zo mooi in de knoop zien te krijgen!

roos

 

One thought on “wat te doen met een oude foto

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>