golfjes

watervalletje7watervalletje6

Een kleine fotosessie met dit smalle bandje. Ik had nog een lang heel smal papiergarenkettinkje overgehouden, zonde om niets mee te doen dus gecombineerd met wat metaaldraad en visdraad is het een smal bandje. Ik heb een stukje geweven met verschillende inslag (papier, metaal, visdraad) om te kijken hoe de rest te weven. Ik ben er nog niet helemaal uit maar ik neig naar simpel visdraad.

Het paardenhaar laat me nog niet los, daar is ook nog deze naturel bruine, mooi als ie is maar geverfd toch ook wel!

paardenhaar3paardenhaar4

En dan ben je tenslotte weefster en krijg je bijna vanzelf dit….

paardenhaar5paardenhaar6

roos

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>